24 november 2021
1 november 2021

Gelukkige mensen in succesvolle organisaties

Na een fijne introductie door een oud collega had ik een aangename kennismaking met Quirine Demper van Meijburg. Mijn achtergrond als fiscalist, mijn werkwijze en mijn focus op onzekerheid op de werkvloer waren voor haar reden om me toe te voegen aan hun coach pool. Daarvoor ben ik dankbaar en trots.

Lees meer »
2 september 2021

Meer dan dat...

Alex volgende een traject van 5 sessies inclusief ACTmeting. Hierdoor kwamen we snel tot de kern en kan Alex na 5 sessies met meer rust en nieuwe inzichten zelfstandig verder. 

Lees meer »
3 augustus 2021

Bedankt!

Bij de laatste sessie van haar traject werd ik verrast door dit lieve bedankje. Tijdens haar traject is deze dame ook naast de sessies actief bezig geweest met reflecteren, oefenen en doen waardoor haar leidinggevende en collega's haar zagen groeien. Dankbaar dat ik haar mocht begeleiden en trots op haar en de stappen die ze heeft gezet.

Lees meer »
29 april 2021
22 april 2021

Mijn leven is hierdoor een stuk minder moeilijk geworden.

Mijn hart maakte een sprongetje toen in deze review las. Ik zag uiteraard de vorderingen en de verandering maar het is nog fijner als iemand zelf aangeeft dat het leven een stuk minder moeilijk is geworden. Door zich open te stellen en bereid te zijn zichzelf beter te leren kennen. Trots op wat deze coachee heeft bereikt!

Lees meer »
28 maart 2021
27 maart 2021
5 januari 2021

Emotionele bevrijding

Met EFT los je klachten op, niet alleen emotioneel maar ook fysiek! Veel negatieve emoties komen voort uit oud zeer, een nare gebeurtenis, een nare ervaring die voor een storing in je energiesysteem hebben gezorgd. Met EFT en NLP worden deze gevoelens, zoals angst, pijn, boosheid, schaamte, schuld en verdriet verwerkt en zijn daarna niet of veel minder voelbaar. Een nieuwe situatie roept dat oude gevoel niet meer op. Heb jij spanningshoofdpijn, hoge bloeddruk, onrust, stress, onverklaarbare pijn, last van emotie eten of iets anders? Kom eens langs om te praten of dit iets voor jou is.

Lees meer »
17 november 2020

Je bent nooit klaar met jezelf ontwikkelen...

Katja* leerde ik kennen tijdens een project toen Katja nog in het bedrijfsleven werkte en ik als fiscaal adviseur. Een gezamenlijke vriend bracht ons weer bij elkaar nu we inmiddels allebei een nieuwe weg zijn ingeslagen. We spraken elkaar tijdens een kop koffie en wisselden ervaringen uit. Toen ik Katja vertelde over de ACTmeting die ik inzet tijdens mijn coachtrajecten werd haar nieuwsgierigheid getriggerd. Een week later kwam ze langs voor haar ACTmeting. Nieuwsgierig of het haar nog nieuwe inzichten zou opleveren.

Lees meer »
10 juli 2020

Waardevolle toevoeging

Een jong veelbelovend talent volgde een traject bij me om oude patronen en niet helpende gedachtes te doorbreken. Perfectionisme, angst om door de mand te vallen, onzekerheid, schuldgevoelens zonder dat sprake is van schuld, zelfkritiek...

Lees meer »
5 februari 2020

Kippenvel

Deze dame stond op een kruispunt. Weer een vaste baan of blijf ik zelfstandig werken? Ben ik geschikt voor de functie? Ze kwam langs voor een ACTmeting. De terugkoppeling gaf inzichten en riepen emoties op...

Lees meer »