Het mooie vind ik dat het een concreet model oplevert waar je op kan terug grijpen.

Gepubliceerd op 27 maart 2021 om 12:08

"Ik wil graag mijn valkuilen beter zien en snappen en op welke manier de rol mij energie gaat brengen ipv kosten" appte deze succesvolle dame. Een helder doel en goede reden voor een coachtraject inclusief ACTmeting. Lees hier haar ervaring. 

"Linda heeft veel ervaring in het bedrijfsleven
en begrijpt daarmee al snel
de dynamiek van mijn werk en de uitdagingen."

Hoe heb je de ACTmeting ervaren? *
De meting geeft goed inzicht in je kracht en tegelijk valkuilen. Het is toepasbaar op veel vraagstukken waar ik tegenaan loop, privé en zakelijk. Het mooie vind ik dat het een concreet model oplevert waar je op kan terug grijpen.

Wat heeft de coaching je opgeleverd? *
Het is erg prettig om door concrete vraagstukken te spreken met Linda en aan de hand van de ACT meting inzicht te krijgen over je gedrag en gevoel. Door dit inzicht is vaak al een oplossing te benoemen. Linda geeft ook praktische tips en oefeningen ter ondersteuning.

Wat betekent dat voor jou? *
Het verkrijgen van de inzichten helpen mij beter om te gaan met tegenslagen maar vooral ook met het plannen hoe ik vanuit mijn kracht een taak (met name werk-gerelateerd) het best kan aanpakken. In mijn specifiek geval is samenwerking in combinatie met communicatie een kracht die uit mijzelf komt. Dat betekent dat ik vooral niet in mijn eentje achter een dichte deur mijn werk moet zitten doen.

Heeft het traject aan je verwachtingen voldaan? *
Ja. Het “tastbare” resultaat van de meting maakt het zeer hanteerbaar en concreet. Voor mij werkt dat erg prettig zodat je van geval tot geval aan de ACT meting kan toetsen.

Wat vond je van de oefeningen tijdens het traject? *
Zeer handzaam en makkelijk thuis te doen.

Hoe heb je mijn aanpak ervaren? *
Linda heeft veel ervaring in het bedrijfsleven en begrijpt daarmee al snel de dynamiek van mijn werk en de uitdagingen. In combinatie met de ACT-meeting en het stellen van de juiste vragen konden we daarmee snel tot de kern komen. Verder kan Linda ook gewoon goed luisteren als je even je verhaal kwijt moet.

Je leeft en werkt het fijnst als je jezelf goed kent