Emotionele bevrijding

Gepubliceerd op 5 januari 2021 om 11:16

Met EFT los je klachten op, niet alleen emotioneel maar ook fysiek! Veel negatieve emoties komen voort uit oud zeer, een nare gebeurtenis, een nare ervaring die voor een storing in je energiesysteem hebben gezorgd. Met EFT en NLP worden deze gevoelens, zoals angst, pijn, boosheid, schaamte, schuld en verdriet verwerkt en zijn daarna niet of veel minder voelbaar. Een nieuwe situatie roept dat oude gevoel niet meer op. Heb jij spanningshoofdpijn, hoge bloeddruk, onrust, stress, onverklaarbare pijn, last van emotie eten of iets anders?
Kom eens langs om te praten of dit iets voor jou is.

EFT is de afkorting voor Emotional Freedom Techniques, een techniek waarbij je met cognitieve coaching en acupressuur een emotionele reactie loskoppelt van de herinnering van een gebeurtenis.

Het wordt vaak vergeleken met EMDR. EFT werkt echter op het hele lichaam en door het te gebruiken in combinatie met NLP werken we concreet met een emotionele reactie waardoor je effectief resultaat boekt op die emotie. Het is effectief en een snelle manier om emotionele problemen op te lossen, stress te verlichten en zelfs fysieke klachten omdat EFT een positief effect heeft op de energie in je lichaam en aanwezige blokkades en negatieve emoties worden losgemaakt en verwijderd uit je lijf. De combinatie met NLP maakt dat je ook de onderstroom, de trigger, zichtbaar maakt en er effectief mee aan de slag kunt gaan voor een effectief en blijvend resultaat. Een aantal reacties:

"Wat bijzonder. Ik voel me nu veel rustiger."

"Apart zeg wat er zojuist gebeurde. Ik voelde weer die emotie die ik toen voelde maar werd snel minder. Ik kan nu rustiger over het voorval praten."

"Ik heb geen pijn meer gehad"

"Dank je wel. De band om mijn hoofd is nu weg."

"Ik heb het zo lang weggestopt. Nu mocht het er zijn. En het bijzondere is dat ik het niet meer hoef weg te stoppen omdat het me niet meer overstuur maakt als ik er aan denk."