Je bent nooit klaar met jezelf ontwikkelen...

Gepubliceerd op 17 november 2020 om 21:09

Katja* leerde ik kennen tijdens een project toen Katja nog in het bedrijfsleven werkte en ik als fiscaal adviseur. Een gezamenlijke vriend bracht ons weer bij elkaar nu we inmiddels allebei een nieuwe weg zijn ingeslagen. We spraken elkaar tijdens een kop koffie en wisselden ervaringen uit. Toen ik Katja vertelde over de ACTmeting die ik inzet tijdens mijn coachtrajecten werd haar nieuwsgierigheid getriggerd. Een week later kwam ze langs voor haar ACTmeting. Nieuwsgierig of het haar nog nieuwe inzichten zou opleveren.

Na afloop plaatste Katja dit bericht op LinkedIn:

 

"Je bent nooit klaar met jezelf ontwikkelen... Vandaag bij Linda Donkers geweest die bij mij een ACT meting gedaan heeft met aansluitend een prachtig gesprek over hoe ik mijn persoonlijke en zakelijke doelstellingen vanuit mijn natuurlijke kwaliteiten kan bereiken. Prachtig om deze inzichten te ontvangen, die mij weer verdere verdieping in mijzelf gebracht hebben! Dank Linda Donkers voor je rustige, doortastende manier van spiegelen!"

En na lezing van haar rapportage mailde ze me ook nog:

"Hi Linda, Nogmaals dank voor de meting en het rapport. Nu ik de uitkomst van de meting nalees, vallen nog meer kwartjes op zijn plek." en deelde ze met mij  haar mooiste kwartje. 

*Katja Langen, Founder One Heart Business, organiseert leiderschapstrainingen in de natuur in Zweden en Nederland