Waardevolle toevoeging

Gepubliceerd op 10 juli 2020 om 09:00

Een jong veelbelovend talent volgde een traject bij me om oude patronen en niet helpende gedachtes te doorbreken. Perfectionisme, angst om door de mand te vallen, onzekerheid, schuldgevoelens zonder dat sprake is van schuld, zelfkritiek...

Een ACTmeting, EFT, voice dialogue, dagdroomtherapie, regressie, tijdlijntherapie, verschillende oefeningen voor thuis en systemische opstellingen waren onderdeel van het traject. Het schrijven van reflectieverslagen hielp haar te zien welke stappen ze heeft gezet.

Van haar ontving ik de volgende review:

"Linda is een hele fijne gesprekspartner die goed kan luisteren, snel begrijpt wat je bedoelt en met je meedenkt. Door onze gesprekken en de praktische oefeningen heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen gedachten en gedrag en heb ik geleerd om bestaande patronen te verbreken. De ACT meting is voor mij ook heel waardevol geweest, omdat dit direct inzicht heeft geboden in mijn kwaliteiten en hoe ik deze kan inzetten. Dat Linda tijdens het coachtraject ook nog regelmatig teruggrijpt naar de uitkomsten van deze meting en de koppeling maakt met het gedrag dat je laat zien of de gedachten die je hebt, is een extra waardevolle toevoeging. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om samen met Linda het beste uit mezelf te halen. ."