Ik ben nog steeds verbaasd...

Gepubliceerd op 16 mei 2019 om 10:17

1 sessie kan al het verschil maken...
Tijdens mijn NLP Life coach opleiding kwam Nicole langs toen ik net de techniek van Voice Dialogue had geleerd en die bleek meteen van pas te komen en effect te hebben. In gesprek met je delen. Iedereen heeft verschillende delen in zich. Met een eigen karakter en een eigen stem. Als een van je delen aan het stuur is gaan zitten in plaats van jij als geheel, kun je uit balans raken. De oefening is krachtig doordat het inzichten geeft en de balans terugbrengt.

Nicole voelde zich moe en dat belemmerde haar te doen wat ze wilde doen. We gingen in gesprek om te ontdekken welk deel haar blokkeerde en wat nodig was...

Na een paar dagen kreeg ik van haar een app: "Goedemorgen! Ik ben nog steeds verbaasd maar ik sta toch al een paar dagen minder moe op."

Daarna schreef ze me: "Ik kwam bij Linda met vermoeidheidsklachten. Medisch had ik alles al laten checken. Linda is met mij aan de slag gegaan met voice dialogue. Een heel bijzondere ervaring om in gesprek te gaan met je verschillende delen. Maar het had meteen effect. Na de oefening voelden mijn oogleden minder zwaar. Er is na 1 sessie echt al iets veranderd. Ik ben weer actiever, nog niet op het oude niveau maar het gaat de goede kant op."