Bedankt lieve Linda!

Gepubliceerd op 15 januari 2020 om 17:48

Deze mooie dame volgde bij mij een traject inclusief ACTmeting, Tijdens dit traject keken we naar haar gedachten en overtuigingen, werd ze steeds meer bewust van patronen en hebben we deze met tijdlijntherapie, voice dialogue en dagdroomtherapie kunnen veranderen.

Aan de slag met je verschillende ikken (voice dialogue)

Tijdens een van deze sessies zijn we in gesprek gedaan met het deel van deze dame dat "niets goed kon doen". Dit deel bleek met de rug tegen de muur te zitten. Dat gevoel van geen kant op kunnen blokkeerde en maakte dat dit deel van haar het gevoel had geen keuzes meer te kunnen maken. Het is toch nooit goed. Door dit deel van plaats te veranderen ontstond er al meer ruimte....

Na afloop ontving ik van haar dit bericht:

"Ik wil je ontzettend bedanken voor de fijne coaching gesprekken die ik bij je gehad heb. De gesprekken waarin je naar me luisterde en mij feedback gaf op de manier van kijken naar zaken gecombineerd met jouw vermogen om vanuit een andere invalshoek te kijken naar overtuigingen en gedachten. Zaken die voor mij soms heel vanzelfsprekend waren.

De inzichten die je mij daarbij hebt gegeven en het leren reflecteren op mijn eigen gedrag en gedachten daarin hebben me veel gebracht. En niet alleen het praten maar ook de praktische handvatten die je me aangereikt hebt om gedachten anders te positioneren. Ook het meer durven geloven in mijn eigen kracht en kunnen hebben me verder gebracht in het milder kijken naar mezelf.

De manier waarop je je coacht, de rust, je goede vragen en het blootleggen van mijn drijfveren onder mijn gedrag en gedachten, hebben me geïnspireerd en helpen me om met meer zelfinzicht situaties te benaderen en daarin terug te vallen op mijn eigen kracht en inzicht. Ontzettend bedankt daarvoor! Het was heel waardevol en kijk er heel goed op terug!

Bedankt lieve Linda!"