Ontdek wanneer jij in je kracht staat met de ACTmeting en groei door

Jezelf goed leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd maar een goed begin is het halve werk! De Analytical Competence Tool (ACTmeting) die je in 15 minuten online invult geeft je snel en effectief inzicht in je vermogen om flexibel en ondernemend te werk te gaan, samenwerken in teamverband te combineren met zelfstandig opereren en bestand te zijn tegen stressvolle situaties.
Meten is weten. De ACTmeting is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 15 minuten een antwoord geeft op vele vragen.

Bijvoorbeeld;

  • Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
  • Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
  • Op welke manier neem ik beslissingen?
  • Waarom kost dit me zoveel energie?
  • Hoe reageer ik onder druk?
  • Waarom reageer ik zo?

Deze unieke online meetmethode heeft oog voor de hele mens. In tegenstelling tot andere metingen combineert de ACTmeting tekst met beeld. Dit maakt het mogelijk om een onderscheid te maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties. Bovendien is de meting in staat om innerlijke drijfveren van een persoon te meten. Op beelden reageren we namelijk impulsiever, zonder na te denken, terwijl teksten vooral op cognitief niveau binnenkomen. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek.

Van klanten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. Met kennis van jouw onbewuste kan je talent en je potentieel tot bloei komen!

Wil jij deze unieke ervaring ook?